Darmowa   wysyłka   za   zamówienie   powyżej   199 zł

Brit Functional Snack Immunity Insect 150g

Symbol: 16828
Dostępność: Duża dostępność
18.01
szt.
Dodatkowe informacje: 508241341 Zostaw telefon
Wysyłka w ciągu: 48 godzin
Cena przesyłki:
22
  • Kurier (przelew, płatność online) 22
Więcej o produkcie
Dostępność:
Dostępny
Waga
0.15 kg

Wsparcie układu immunologIcznego - wzbogacone o witaminę C oraz Lactobacillus acidophilus dla wsparcia odporności


Pysznie, soczyste BEZZBOŻOWE przysmaki BOGATE W BIAŁKA Z UNIKALNYCH ŹRÓDEŁ wzbogacone o funkcjonalne składniki takie jak pałeczki kwasu mlekowego, kwasy fulwowe czy ekstrakt z kantalupa, stanowią idealną nagrodę dla Twojego psa podczas spacerów, treningów oraz zwykłego leniuchowania w domu. 10 smacznych rodzajów przysmaków bez zbóż i bez ziemniaków może być podawanych psom w każdym wieku, włączając szczenięta, bez żadnych wyrzutów sumienia.



Skład:

dehydratyzowane owady (26%), dynia (20%), czerwona soczewica (15%), płynna skrobia roślinna (14%), białko* łososia (10%), sos* z łososia (5%), kolagen (4%), drożdże browarniane (2%), suszony imbir (1%), olej z łososia (1%), kwas fulwowy (0,5%), polifenole i awonoidy (0,2%), Jukka Schidigera (0,2 %), mannooligosacharydy (0,2%), minerały, fruktooligosacharydy (0,1 %), ekstrakt z melona Kantalupa (0,01 %), Lactobacillus acidophilus HA – 122 inaktywowane (15x109 komórek/kg)

*hydrolizat



Analiza:

białko surowe 27%, zawartość tłuszczu 6%, wilgotność 17%, popiół surowy 3,5%, włókno surowe 1,0%, wapń 0,9%,, fosfor 0,6 %, sód 0,4 %, omega-3 0,2%, omega-6 0,4 %



Dodatki żywieniowe w 1 kg:

Dodatki żywieniowe w 1 kg: witamina C (3a312) 300 mg
Zawiera konserwanty zatwierdzone przez UE: kwas cytrynowy (E 330), kwas DL – jabłkowy (E 296)



Dawkowanie:

Waga psa Dzienna porcja
poniżej 10 kg poniżej 10 sztuk
10 kg 10 - 15 sztuk
15 kg 15 - 20 sztuk
20 kg 20 - 25 sztuk
25 kg 25 - 30 sztuk
30 i więcej powyżej 30 sztuk
Parametry:
Dostępność:
Dostępny
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: