Darmowa   wysyłka   za   zamówienie   powyżej   199 zł
Brak towaru

Bult Wątroba indycza 200g

Symbol: 17766
Dostępność: Brak towaru
23.74
szt.
Dodatkowe informacje: 508241341 Zostaw telefon
Wysyłka w ciągu: 48 godzin
Cena przesyłki:
22
  • Kurier (przelew, płatność online) 22
Więcej o produkcie
Dostępność:
Niedostępny
Waga
0.2 kg

Bult Wątroba indycza

 

  • Wątroba indycza to naturalny gryzak dla psów
  • Wysoka zawartość witaminy A
  • Świetnie sprawdza się jako nagroda w treningu oraz element zabaw węchowych.
  • Produkt polski
  • Wspiera zdrowe zęby i lśniącą sierść
  • Dla małych i dużych psów



Suszona wątroba indycza od BULTa jest świetną przekąską dla psów. Doskonale sprawdzi się jako nagroda w treningu lub zabawie. Zachęci do aktywności nawet największych psich kanapowców. Może także pełnić rolę przysmaku podawanego między posiłkami. Zawiera duże ilości witaminy A, która jest niezbędna w prawidłowej pracy zmysłu wzroku.

Przekąska została wyprodukowana z delikatnego mięsa, a specjalny proces suszenia zapewnia wyjątkową konsystencję, która przypadnie do gustu psom każdej rasy. Wątróbka indycza od BULTa ma intensywny aromat, dzięki czemu żaden pupil nie przejdzie obok niej obojętnie. Odpowiedni poziom wilgotności pozwala z łatwością dzielić przekąskę na mniejsze części i dostosować ją do indywidualnych potrzeb psa.

Ze względu na wysoką zawartość witaminy A, wątróbka indycza powinna być podawana w małych ilościach. Spożycie zbyt dużej porcji może prowadzić do hiperwitaminozy.

Przekąskę należy podawać pod nadzorem oraz zapewnić psu stały dostęp do świeżej i czystej wody. Po otwarciu przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Produkt ten nie jest przeznaczony do spożycia przez ludzi.



Skład:

suszona wątroba indyka



Analiza:

białko surowe 67,2%, tłuszcz surowy 14,7%, wilgotność 13,1%, popiół surowy 4,6%



Dawkowanie:

Podawaj między posiłkami. Należy zapewnić psu stały dostęp do wody pitnej.

Parametry:
Dostępność:
Niedostępny
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: