Darmowa   wysyłka   za   zamówienie   powyżej   199 zł
Brak towaru

CHAMP-RICHER smakołyki dla psów na skórę i sierść z kaczką 90g

Symbol: 09660
Dostępność: Brak towaru
10.01
szt.
Dodatkowe informacje: 508241341 Zostaw telefon
Wysyłka w ciągu: 48 godzin
Cena przesyłki:
18
  • Kurier (przelew, płatność online) 18
Więcej o produkcie
Waga
0.25 kg
Champ-Richer smakołyki skóra i sierść z kaczką
Opis
Smakołyki zostały wyprodukowane przy zastosowaniu nowoczesnej technologii, która umożliwiła umieszczenie
w otoczce nadzienia wzbogaconego prozdrowotnymi składnikami. Smakowite i chrupiące poduszeczki z kaczką kryją
w sobie dobroczynne składniki wpływające korzystnie na stan skóry oraz okrywy włosowej psa.
 Zawierają biotynę oraz dobroczynne nienasycone kwasy tłuszczowe Omega 3 i 6.
o Biotyna nazywana „witaminą piękna" wspomaga proces powstawania keratyny - naturalnego budulca
skóry i sierści, wpływa też na ograniczenie przetłuszczania się okrywy włosowej.
o Omega 3 i 6 zostały pozyskane w procesie tłoczenia oleju lnianego z nasion lnu. Omega 3 zwiększa
odporność organizmu. Omega 6 stanowi ważny składnik diety psa wpływający korzystnie na stan jego
skóry oraz okrywy włosowej.

 Wyprodukowane z użyciem mąki ryżowej, aby minimalizować ryzyko wystąpienia nietolerancji pokarmowych.
 Stanowią smaczną nagrodę dla psa (np. podane po kąpieli, w trakcie treningu, zabawy)
Produkt nie zawiera: sztucznych barwników, konserwantów, pszenicy, soi i GMO.
Stosowanie:
 małe psy <5 kg 1-2 szt/dzień
 średnie psy 5-10 kg 3-4 szt/dzień
 duże psy >10 kg 5-8 szt/dzień
Skład:
mąka ryżowa, wytłoki lniane, drożdże browarniane, tłuszcze zwierzęce, olej lniany (7,6%), suszone mięso drobiowe
(w tym 33% kaczka), hydrolizowane mięso drobiowe.
Dodatki: biotyna.
Składniki prozdrowotne w 1 snacku:
 Biotyna (inaczej wit. B7 lub H) - 70 mcg
 Omega 3 - 60 mg
 Omega 6 - 15 mg
Opakowanie:
Poręczne, możliwe do postawienia, opakowanie ze strunowym zamknięciem.
Pojemność: 90 g

Parametry:
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: