Darmowa   wysyłka   za   zamówienie   powyżej   199 zł

GC62 Kiełbaski z królika 70g

Dostępność: Duża dostępność
9.00
szt.
Dodatkowe informacje: 508241341 Zostaw telefon
Wysyłka w ciągu: 48 godzin
Cena przesyłki:
22
  • Kurier (przelew, płatność online) 22
Więcej o produkcie
Waga
0.15 kg

Kiełbaski z królika

Kiełbaski z królika to przysmak, który uzupełni i urozmaici dietę Twojego psa. Możesz wykorzystać je w czasie pracy z pupilem np. podczas szkolenia lub po prostu podczas wspólnego wypoczynku i leniuchowania na kanapie. Twój pies pokocha kiełbaski z królikiem za ich smak, a Ty możesz mieć pewność, że dostarczasz do menu psa zdrowe mięso. Królik znany jest z wysokiej zawartości białka i niskiej zawartości tłuszczu. To świetny wybór dla psów potrzebujących zdrowego białka, a jednocześnie mniejszej zawartości kalorii i tłuszczu w ich diecie.

Co wyróżnia kiełbaski z królika?

  • Aż 80% królika w składzie.
  • Wysoka smakowitość.
  • Kuszący zapach, któremu nie oprze się żaden pies.

Dla jakich psów nadają się kiełbaski z królika? Kiełbaski z jagnięciny nadają się dla psów różnych wielkości i ras. Szczególnie zaś dla psich alergików i psów z delikatnym układem pokarmowym. Dla wielu psów królik to nowe źródło białka, dlatego kiełbaski na jego bazie to doskonały wybór dla czworonogów mających alergie pokarmowe np. na wołowinę lub kurczaka szczególnie, jeżeli nie jadły jeszcze produktów na bazie królika. Delikatny, niskokaloryczny i łatwostrawny królik może sprawdzić się również w diecie czworonogów mających kłopoty z trawieniem.

Dostępne opakowania: 70g, 500 g

Skład: Królik 80%, gliceryna 5%, skrobia 5%, białko roślinne 6%, sorbitol 3,5%, sól 0,5%.

Skład analityczny: białko surowe 18%, oleje i tłuszcze surowe 3%, włókno surowe 1.5%, popiół surowy 5%, wilgotność 23%.

Pamiętaj, że przysmaki powinny stanowić do 10% dziennej dawki kalorii w diecie czworonogów. Zapewnij psu stały dostęp do świeżej i czystej wody.

Parametry:
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: