Darmowa   wysyłka   za   zamówienie   powyżej   199 zł

KORONA NATURY Kolbaton - Szynszyla 120g

Symbol: 09722
Dostępność: Mało
8.06
szt.
Dodatkowe informacje: 508241341 Zostaw telefon
Wysyłka w ciągu: 48 godzin
Cena przesyłki:
18
  • Kurier (przelew, płatność online) 18
Więcej o produkcie
Waga
0.12 kg
Bezziarnowy kolbaton dla szynszyli.
Kolby to wspaniały przysmak dla gryzoni. Są źródłem witamin, wapnia oraz mikro i makro elementów, a jednocześnie doskonałym źródłem zabawy i wyzwaniem polegającym na zdobywaniu pokarmu. Mieszanka ziół, warzyw i owoców stanowi doskonałe uzupełnienie karmy. Składniki zostały dobrane tak, aby wspomóc właściwe funkcjonowanie układu trawiennego, odpornościowego, serca, oraz zapewnić energię do codziennych zabaw. Dodatek ekstraktu z Yukki, spiruliny, inuliny oraz nienasyconych kwasów tłuszczowych pochodzących m.in z nasion lnu pozytywnie wpływa na sierść i skórę gryzonia, poprawiając jej ogólną kondycję.

Kolby nie zawierają:

  • cukru i syropu skrobiowego,
  • barwników i konserwantów,
  • GMO,
  • ziaren zbóż.

W kartonie znajdują się dwie kolby: Pietruszka z szałwią, Nagietek z arniką, które można wygodnie zawiesić w klatce ulubieńca.
Skład: susz z lucerny, otręby pszenne, granulat aronii, jabłka, suszona: marchew, burak, pasternak, suszona; pietruszka, szałwia, kwiat; nagietka, arniki, nasiona słonecznika, siemię lniane, żelatyna, spirulina, inulina, ekstrakt z Yukki Schidingera, materiały paszowe pochodzenia mineralnego.

Dodatki:
Dodatki dietetyczne:
Wit. A, Wit. B12, Wit. B6, B1, B2,  Wit. K3, Wit. D3, Wit. E, Mangan, Jod, Kobalt, Miedź, Cynk, Żelazo

Dodatki technologiczne: bentonit

Pietruszka z szałwią

Składniki analityczne: Białko surowe: 19,9% , włókno surowe: 13,9%, tłuszcz surowy: 2,5%, popiół surowy: 6,6%, wilgotność: 9,8%

Nagietek z arniką

Składniki analityczne: Białko surowe: 12,9% , włókno surowe: 15,5%, tłuszcz surowy: 2,9%, popiół surowy: 7,9%, wilgotność: 10,5%



Parametry:
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: