Darmowa   wysyłka   za   zamówienie   powyżej   199 zł

Kiwi Walker Przysmaki liofilizowane 100% wołowina 40g

Symbol: 21961
Dostępność: Mało
45.90
szt.
Dodatkowe informacje: 508241341 Zostaw telefon
Wysyłka w ciągu: 48 godzin
Cena przesyłki:
22
  • Kurier (przelew, płatność online) 22
Więcej o produkcie
Dostępność:
Dostępny
Waga
0.04 kg

Zdrowo i smacznie? Tak, z przysmakami Kiwi Walker to możliwe!

Prosty skład, tylko 100% wołowiny.

Smaczki są liofilizowane, co oznacza, że zostały wysuszone mrozem, a to pozwoliło na usunięcie z nich wody. Tym samym, pozostały w pełni naturalne, bez konserwantów czy ulepszaczy smaku i innych niepotrzebnych składników używanych do konserwowania żywności. Jednocześnie, w procesie liofilizacji nie utraciły żadnych walorów odżywczych, składników mineralnych czy witamin.

Dzięki zredukowaniu wody produkt jest bezpieczny mikrobiologicznie, czyli nie narażony na rozwój bakterii czy grzybów. Liofilizacja to jedna z najdoskonalszych metod konserwacji żywności.

 

  • Smaczki WOŁOWINA to prawdziwe mięso, w małych kawałkach, idealne do nagradzania zwierzaka.
     
  • Nie brudzą rąk i nie są lepkie.
     
  • Wołowina to wartościowe mięso. Zawiera więcej przyswajalnego żelaza w porównaniu do innych mięs. Ponadto jest źródłem witamin, w tym: witaminy A, E oraz D, jak również witamin z grupy B – B1, B6 oraz B12
     
  • Dzięki liofilizacji, smaczki możesz zabrać zawsze ze sobą. Nie potrzebują lodówki. Dodatkowo, są bardzo lekkie i nie będą stanowiły obciążenia plecaka w czasie spaceru czy podróży.
     
  • Opakowanie jest zabezpieczone dodatkową pokrywką dla pewności świeżości produktu.
     
  • Smaczki zapakowane są w plastikowy słoiczek, który później można ponownie wykorzystać na inne smaczki.
     
  • Przekąska idealna!

     

Skład:

100% wołowiny



Składniki analityczne:

Białko 79,8%, Tłuszcz 13,2%, Surowe włókno 0,4%, Surowy popiół 4,7%, Zawartość wody 6,3%

Parametry:
Dostępność:
Dostępny
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: