Darmowa   wysyłka   za   zamówienie   powyżej   199 zł
Brak towaru

Repashy Grassland Grazer 85g - pokarm dla żółwi lądowych

Symbol: REPASHY GRASSLAND GRAZER 85G

Repashy Grassland Grazer to pokarm o żelowej formule z niską zawartością białką i wysoką zawartością błonnika. Dedykowany w szczególności dla gatunków żywiących się liśćmi, trawą, warzywami i kwiatami, np. dla żółwi i biczogonów. 

Dostępność: Brak towaru
104.95
szt.
Dodatkowe informacje: 508241341 Zostaw telefon
Wysyłka w ciągu: 48 godzin
Cena przesyłki:
22
  • Kurier (przelew, płatność online) 22
Więcej o produkcie
Waga
0.1 kg

Repashy Grassland Grazer to pokarm o żelowej formule z niską zawartością białką i wysoką zawartością błonnika. Dedykowany w szczególności dla gatunków żywiących się liśćmi, trawą, warzywami i kwiatami, np. dla żółwi i biczogonów. 

Dla kogo?
- wszystkie żółwia lądowe
- uzupełnienie dla agamy brodatej
- inne gady roślinożerne

SPOSÓB PODANIA: Wymieszaj jedną część (np: łyżeczkę) Repashy z dwiema częściami (łyżeczkami) wody. Mieszanina może początkowo wydawać się wodnista, ale po kilku minutach zgęstnieje do konsystencji ketchupu. W razie konieczności dolej wody lub dodaj pokarm aż do osiągnięcia odpowiedniej gęstości pokarmu.

Kiedy karmić? I jak długo pokarm może przebywać w terrarium?
Najlepiej karmić wczesnym rankiem lub wieczorem. Niezjedzony pokarm należy usunąć do 24h.

SKŁADNIKI: mniszek lekarski, kwiat hibiskusa, suszony arbuz, owoc dzikiej róży, kwiat nagietka, papryka, melasa z trzciny cukrowej, nopal, mielona trawa, mączka z lucerny, otręby ryżowe, mielone siemię lniane, mąka kokosowa, mączka z suszonych wodorostów, węglan wapnia, suszone drożdże piwne, lecytyna, suszone wodorosty, szarańcza, fasola, cytrynian potasu, kwas jabłkowy, mączka z alg, kurkuma

Witaminy:
- A,
- D3, 
- wapno
- E
- B1
- B2 
- B3
- B5
- B6
- B7
- beta-karoten
- kwas foliowy

Chłodzenie przedłuży świeżość pokarmu. Produkt nie nadaje się do spożycia przez ludzi. 

Opakowanie: 85g

Parametry:
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: