Darmowa   wysyłka   za   zamówienie   powyżej   199 zł

Rio Pokarm dla kanarków w okresie pierzenia 500g

Symbol: 21897
Dostępność: Mało
10.04
szt.
Dodatkowe informacje: 508241341 Zostaw telefon
Wysyłka w ciągu: 48 godzin
Cena przesyłki:
22
  • Kurier (przelew, płatność online) 22
Więcej o produkcie
Dostępność:
Dostępny
Waga
0.5 kg

Karma RIO dla kanarków w okresie pierzenia to specjalnie dobrana mieszanka nasion opracowana na potrzeby ptaków w okresie pierzenia. Zwiększona zawartość białka i tłuszczów zapewnia szybszy i mniej bolesny proces pierzenia.


Każde opakowanie bogatej w składniki odżywcze karmy RIO na okres pierzenia dla kanarków zawiera:

  • 10 starannie dobranych składników najwyższej jakości, które zaspokoją wszystkie potrzeby żywieniowe ptaka.
  • 19,3% białka i 17% tłuszczu, aby zapewnić ptakom dodatkową opiekę.
  • 2% nasion sezamu jako źródła wapnia i witamin z grupy B, które są korzystne dla codziennej diety.
  • Algi w składzie pomagają chronić układ odpornościowy i zapewniają siłę i wsparcie zdrowotne ptakom.
  • Siemię lniane jako źródło Omega 3 i 6 pomoże zapewnić zdrową skórę i jasne i lśniące pióra.
  • Wapń w postaci granulek i w najbardziej przyswajalnej formie dla specjalnej pielęgnacji dzioba i kości.
  • 100% naturalne składniki będą najlepszą karmą dla Twojego pierzastego przyjaciela.



Instrukcje dotyczące karmienia

  • Dzienna norma paszy RIO dla kanarków wynosi 5-10 g.
  • Upewnij się, że ptak ma wystarczającą ilość paszy i świeżej wody.
  • Po okresie pierzenia konieczna jest zmiana pokarmu (stosuj RIO karma podstawowa dla kanarków).
  • Oprócz głównej paszy, ptaki potrzebują stałej równowagi między piaskiem i minerałami.



Składniki:

siemię, rzepak, siemię lniane (8%), obrany owies, proso żółte, nasiona nigru, nasiona sezamu, zdrowe nasiona, algi (0,1%), glukonian wapnia (0,3%)



Składniki analityczne:

białko - 19,3%
tłuszcze - 17%
błonnik - 10,2%
popiół - 4,3%

Parametry:
Dostępność:
Dostępny
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: