Darmowa   wysyłka   za   zamówienie   powyżej   199 zł

Royal Canin Mini Ageing 12+ karma mokra w sosie dla psów dojrzałych po 12 roku życia, ras małych saszetka 85g

Symbol: 16424
Dostępność: Mało
5.00
szt.
Dodatkowe informacje: 508241341 Zostaw telefon
Wysyłka w ciągu: 48 godzin
Cena przesyłki:
22
  • Kurier (przelew, płatność online) 22
Więcej o produkcie
Dostępność:
Dostępny
Waga
0.15 kg

Royal Canin Mini Ageing +12 karma mokra dla psów starszych ras małych do 10 kg, od 12 roku


powyżej 12. roku życia

Rozwiązanie żywieniowe opracowane specjalnie dla dojrzałych psów ras małych (do 10 kg).


 

  • ZACHOWANIE WITALNOŚCI

Zawiera kwasy tłuszczowe EPA-DHA i unikalny kompleks przeciwutleniaczy, który chroni przed działaniem wolnych rodników.
 

  • OCHRONA UKŁADU MOCZOWEGO

Odpowiedni poziom fosforu sprzyja prawidłowemu funkcjonowaniu nerek.
 

  • PIĘKNA SIERŚĆ

Receptura zawierająca substancje odżywcze sprzyjające utrzymaniu zdrowej skóry. Wzbogacona w kwasy tłuszczowe EPA-DHA.



SKŁAD

mięso oraz produkty pochodzenia zwierzęcego, zboża, roślinne ekstrakty białkowe, oleje i tłuszcze, produkty pochodzenia roślinnego, minerały, drożdże, warzywa, cukry.



DODATKI (na 1 kg karmy)

Dodatki dietetyczne: Witamina D3: 200 UI, E1 (Żelazo): 6 mg, E2 (Jod): 0,24 mg, E4 (Miedź): 1,9 mg, E5 (Mangan): 2 mg, E6 (Cynk): 20 mg - Dodatki technologiczne: Klinoptylolit pochodzenia osadowego: 2 g.



SKŁADNIKI ANALITYCZNE

Białko surowe: 8,0% - Oleje i tłuszcze surowe: 5,5% - Popiół surowy: 1,3% - Włókno surowe: 1,1% - Wilgotność: 80,0% - Fosfor: 0,16% - EPA i DHA: 0,12%.



DAWKOWANIE

Waga psa Saszetki dziennie Karma mokra + sucha
2 kg 2+1/4 saszetki 1 saszetka + 26 g 
4 kg 3+3/4 saszetki 1 saszetka + 59 g 
5 kg 4+1/2 saszetki 1 saszetka +  74 g
6 kg 5 saszetki 1 saszetka + 88 g
8 kg 6+1/4 saszetki 1 saszetka + 115 g
10 kg 7+1/2 saszetki 1 saszetka + 140 g




Dostępne opakowania: 85 g

Słowa kluczowe: karma mokra dla starego psa

Parametry:
Dostępność:
Dostępny
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: