Darmowa   wysyłka   za   zamówienie   powyżej   199 zł

Vitapol Smakers dla gryzoni - koktajlowy 2szt [1151]

Symbol: 5864
Dostępność: Mało
8.00
szt.
Dodatkowe informacje: 508241341 Zostaw telefon
Wysyłka w ciągu: 48 godzin
Cena przesyłki:
22
  • Kurier (przelew, płatność online) 22
Więcej o produkcie
Dostępność:
Dostępny
Waga
0.15 kg

Smakers® dla gryzoni - koktajlowy

 

  • idealnie uzupełnia codzienną dietę zwierząt
  • z dodatkiem bakalii
  • idealnie uzupełnia codzienną dietę zwierząt w naturalne witaminy i minerały
  • w 80% wykonywany ręcznie
  • poddany niepowtarzalnemu na rynku procesowi suszenia w temperaturach nieprzekraczających 65ºC przez kilka godzin. Brak stosowania wysokich temperatur umożliwia zachowanie większej ilości witamin i związków mineralnych ulegających rozpadowi w przypadku stosowania innych metod suszenia, jak np. wypiek.



Smakers stanowi urozmaicenie i uzupełnienie diety gryzoni i królików. Jest to koktajl orzechowo – migdałowy z domieszką marchewki i kwiatów nagietka. Orzechy uzupełniają dietę gryzoni w witaminę E, która działa ochronnie na układ nerwowy i układ odpornościowy, jest doskonałym przeciwutleniaczem. Poza tym orzechy są bogatym źródłem magnezu oraz witaminy B i B1, a zawarte w nich tłuszcze to głównie korzystne dla zdrowia nienasycone kwasy tłuszczowe. Kwiat nagietka wspomaga układ odpornościowy, trawienny, działa przeciwbakteryjnie i przeciwzapalnie.



Dawkowanie:

Podawać jako przekąskę.



Skład:

mąka z ziarna pszenicy, pszenica (25%), orzech ziemny (8%), płatki kukurydziane (5%), migdał obłuszczony krojony (3%), ziarno sezamu, siemię lniane (3%), marchew suszona (3%), orzeszki sosnowe (3%), kwiat nagietka suszony (0,5%), drożdże. Dodatki sensoryczne: barwniki.



Zawartość składników analitycznych:

białko surowe % (min): 10,5
oleje i tłuszcze surowe % (min): 6,4
włókno surowe % (max): 3,3
popiół surowy % (max): 2,4
wilgotność % (max): 12

 

Parametry:
Dostępność:
Dostępny
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: