Darmowa   wysyłka   za   zamówienie   powyżej   199 zł

Vitapol Smakers dla gryzoni - kwiatowy 2szt [1152]

Symbol: 5865
Dostępność: Mało
8.00
szt.
Dodatkowe informacje: 508241341 Zostaw telefon
Wysyłka w ciągu: 48 godzin
Cena przesyłki:
22
  • Kurier (przelew, płatność online) 22
Więcej o produkcie
Dostępność:
Dostępny
Waga
0.15 kg

Smakers® dla gryzoni - kwiatowy

 

  • idealnie uzupełnia codzienną dietę zwierząt
  • wypełniony płatkami kwiatów pozytywnie wpływa na organizm i procesy trawienia
  • idealnie uzupełnia codzienną dietę zwierząt w naturalne witaminy i minerały
  • w 80% wykonywany ręcznie
  • poddany niepowtarzalnemu na rynku procesowi suszenia w temperaturach nieprzekraczających 65ºC przez kilka godzin. Brak stosowania wysokich temperatur umożliwia zachowanie większej ilości witamin i związków mineralnych ulegających rozpadowi w przypadku stosowania innych metod suszenia, jak np. wypiek.



Smakers stanowi urozmaicenie i uzupełnienie diety gryzoni i królików. Bogaty w wiele witamin, minerałów i pektyn, których źródłem jest mieszanka najlepszej jakości kwiatostanów. Kwiat nagietka wspomaga układ odpornościowy, trawienny, działa przeciwbakteryjnie i przeciwzapalnie. Rumianek bogaty w olejki eteryczne jest doskonały na dolegliwości związane z układem trawiennym, wpływa korzystnie na poprawę apetytu oraz przyspiesza trawienie. Kwiaty hibiskusa bogate są w witaminę C i flawonoidy, wspomagają odporność organizmu. Płatki słonecznika regulują trawienie, a smakowite płatki róży witaminizują i wzmacniają.



Dawkowanie:

Podawać jako przekąskę.



Skład:

pszenica (25%), mąka z ziarna pszenicy, kwiat hibiskusa suszony (17%), kwiat rumianku suszony, kwiat nagietka suszony (5,5%), płatki róży suszone (5%), płatki słonecznika suszone (4%).



Zawartość składników analitycznych:

białko surowe % (min): 9,2
oleje i tłuszcze surowe % (min): 0,1
włókno surowe % (max): 5,3
popiół surowy % (max): 3,71
wilgotność % (max): 12

 

Parametry:
Dostępność:
Dostępny
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: