Darmowa   wysyłka   za   zamówienie   powyżej   199 zł

Vitapol Smakers dla gryzoni - miodowy 2szt [1115]

Symbol: 5854
Dostępność: Średnia dostępność
7.00
szt.
Dodatkowe informacje: 508241341 Zostaw telefon
Wysyłka w ciągu: 48 godzin
Cena przesyłki:
22
  • Kurier (przelew, płatność online) 22
Więcej o produkcie
Dostępność:
Dostępny
Waga
0.15 kg

Smakers® dla gryzoni - miodowy 2szt/op

 

  • idealnie uzupełnia codzienną dietę zwierząt
  • z dodatkiem odżywczego pyłku kwiatowego
  • w 80% wykonywany ręcznie
  • poddany niepowtarzalnemu na rynku procesowi suszenia w temperaturach nieprzekraczających 65ºC przez kilka godzin. Brak stosowania wysokich temperatur umożliwia zachowanie większej ilości witamin i związków mineralnych ulegających rozpadowi w przypadku stosowania innych metod suszenia, jak np. wypiek.
  • odpowiednia twardość zapewnia, że oprócz wartości odżywczych Smakersy Vitapol dbają również o regularne ścieranie zębów u gryzoni i królików



Smakers stanowi urozmaicenie i uzupełnienie diety gryzoni i królików. Jego skład został wzbogacony odżywczym pyłkiem kwiatowym, przez co jest jednym z ulubionych smakołyków. Pyłek pszczeli prócz walorów smakowych i  odżywczych charakteryzuje się właściwościami leczniczymi i wzmacniającymi odporność organizmu. Z powodzeniem można go podawać zarówno zdrowym jak i chorym lub osłabionym zwierzętom. Zawiera również len, który dobrze wpływa na przewód pokarmowy poprzez regulację trawienia.



Dawkowanie:

Podawać każdego dnia.



Skład:

mąka z ziarna pszenicy, pszenica (33%), sorgo czerwone, owies łuskany (4%), sorgo białe, kukurydza mielona (3%), płatki kukurydziane, siemię lniane, orzech ziemny (1%), pszczele produkty uboczne (0,5%), drożdże. Dodatki: dodatki sensoryczne: barwniki.



Zawartość składników analitycznych:

białko surowe % (min): 9,6
oleje i tłuszcze surowe % (min): 0,01
włókno surowe % (max): 5,4
popiół surowy % (max): 2,01
wilgotność % (max): 12

Parametry:
Dostępność:
Dostępny
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: