Darmowa   wysyłka   za   zamówienie   powyżej   199 zł
Brak towaru

Vitapol Smakers dla gryzoni - musli 2szt [1137]

Symbol: 5862
Dostępność: Brak towaru
7.00
szt.
Dodatkowe informacje: 508241341 Zostaw telefon
Wysyłka w ciągu: 48 godzin
Cena przesyłki:
22
  • Kurier (przelew, płatność online) 22
Więcej o produkcie
Dostępność:
Niedostępny
Waga
0.15 kg

Smakers® dla gryzoni - musli 2szt/op

 

  • idealnie uzupełnia codzienną dietę zwierząt
  • z dodatkiem płatków zbóż bogatych w błonnik
  • mieszanka wzbogacona witaminami dzięki obecności suszonych owoców
  • idealnie uzupełnia codzienną dietę zwierząt
  • w 80% wykonywany ręcznie
  • poddany niepowtarzalnemu na rynku procesowi suszenia w temperaturach nieprzekraczających 65ºC przez kilka godzin. Brak stosowania wysokich temperatur umożliwia zachowanie większej ilości witamin i związków mineralnych ulegających rozpadowi w przypadku stosowania innych metod suszenia, jak np. wypiek.



Smakers stanowi urozmaicenie i uzupełnienie diety gryzoni i królików. To płatki pszenne i owsiane wzbogacone owocami, takimi jak rodzynka, jabłko, czarna i czerwona porzeczka, a to wszystko oprószone korą cynamonu. Porzeczka bogata w witaminę C, K, P, mikroelementy, takie jak: bor i jod, kwasy organiczne, pektyny. Wzmacnia naczynia krwionośne, poprawia trawienie i działa przeciwbiegunkowo. Kora cynamonu jest poza tym  doskonałym źródłem manganu, błonnika, żelaza i wapnia, obniża poziom złego cholesterolu LDL oraz przeciwdziała wzdęciom.



Dawkowanie:

Podawać jako przekąskę.



Skład:

pszenica, mąka pszenna, płatki owsiane, płatki pszenne, rodzynki (6%), płatki kukurydziane, czarna porzeczka suszona (4%), jabłko suszone (2%), kora cynamonu suszona (1%), orzech ziemny obłuszczony, krojony (1%), pszczele produkty uboczne.



Zawartość składników analitycznych:

białko surowe % (min): 11
oleje i tłuszcze surowe % (min): 4,1
włókno surowe % (max): 9,3
popiół surowy % (max): 5
wilgotność % (max): 12

 

Parametry:
Dostępność:
Niedostępny
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: