Darmowa   wysyłka   za   zamówienie   powyżej   199 zł

Vitapol Smakers dla kanarka - mix 3szt [2509]

Symbol: 6059
Dostępność: Mało
10.00
szt.
Dodatkowe informacje: 508241341 Zostaw telefon
Wysyłka w ciągu: 48 godzin
Cena przesyłki:
22
  • Kurier (przelew, płatność online) 22
Więcej o produkcie
Dostępność:
Dostępny
Waga
0.15 kg

Smakers® potrójny: owocowy / miodowy / jajeczny dla kanarka

 

  • idealnie uzupełnia codzienną dietę kanarków
  • trzy oryginalne smaki w 1 opakowaniu
  • w 80% wykonywany ręcznie
  • poddany niepowtarzalnemu na rynku procesowi suszenia w temperaturach nieprzekraczających 65ºC przez kilka godzin. Brak stosowania wysokich temperatur umożliwia zachowanie większej ilości witamin i związków mineralnych ulegających rozpadowi w przypadku stosowania innych metod suszenia, jak np. wypiek.



Smakers w trzech smakach do wyboru i to wszystko w jednym opakowaniu. Znajduje się tu jajeczny smakers dostarczający wartościowego białka kurzych jaj, niezbędnego w czasie lęgów i okresie pierzenia. Poza tym odżywczy smakers na bazie miodu, który oprócz właściwości leczniczych, również wzmacnia organizm. Jak również smakers owocowy, pełen naturalnych witamin i minerałów.



Skład:

  • Jajeczny: mąka z ziarna pszenicy, proso żółte, nasiona mozgi kanaryjskiej, nasiona nigru, jaja w proszku (1,5%), drożdże.
  • Miodowy: proso żółte, mąka z ziarna pszenicy, nasiona mozgi kanaryjskiej, proso czerwone, nasiona rzepiku, nasiona nigru, siemię lniane, pszczele produkty uboczne (1%).
  • Owocowy: mąka z ziarna pszenicy, proso żółte, nasiona mozgi kanaryjskiej, nasiona rzepiku, nasiona nigru, skórka pomarańczowa (2%), wiórki kokosowe, malina suszona (0,5%), płatki róży suszone, drożdże.


Dodatki: dodatki sensoryczne: barwniki.



Zawartość składników analitycznych:

białko surowe % (min): 10,1
oleje i tłuszcze surowe % (min): 3
włókno surowe % (max): 8,3
popiół surowy % (max): 5
wilgotność % (max): 12

 

Parametry:
Dostępność:
Dostępny
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: