Darmowa   wysyłka   za   zamówienie   powyżej   199 zł

Vitapol Smakers dla szynszyli - bakaliowy 2szt [1606]

Symbol: 6004
Dostępność: Mało
8.00
szt.
Dodatkowe informacje: 508241341 Zostaw telefon
Wysyłka w ciągu: 48 godzin
Cena przesyłki:
22
  • Kurier (przelew, płatność online) 22
Więcej o produkcie
Dostępność:
Dostępny
Waga
0.15 kg

Smakers®dla szynszyli

 

  • idealnie uzupełnia codzienną dietę szynszyli
  • w 80% wykonywany ręcznie
  • poddany niepowtarzalnemu na rynku procesowi suszenia w temperaturach nieprzekraczających 65ºC przez kilka godzin. Brak stosowania wysokich temperatur umożliwia zachowanie większej ilości witamin i związków mineralnych ulegających rozpadowi w przypadku stosowania innych metod suszenia, jak np. wypiek.
  • odpowiednia twardość zapewnia, że oprócz wartości odżywczych, Smakersy Vitapol dbają również o regularne ścieranie zębów u gryzoni i królików



Smakers stanowi urozmaicenie i uzupełnienie diety gryzoni i królików. To mieszanka orzechów z jabłkiem, czarnym bzem oraz skórką pomarańczową. Orzechy uzupełniają dietę w witaminę E, która działa ochronnie na układ nerwowy i układ odpornościowy, a także jest doskonałym przeciwutleniaczem. Poza tym są bogatym źródłem magnezu oraz witaminy B i B1, a zawarte w nim tłuszcze to głównie korzystne dla zdrowia nienasycone kwasy tłuszczowe. Owoce czarnego bzu są źródłem witaminy A, B1, B2, C oraz karotenoidów i jodu, pektyn, garbników, soli mineralnych oraz  olejków eterycznych.



Dawkowanie:

Podawać codziennie



Skład:

pszenica (25%), mąka pszenna, orzech ziemny obłuszczony (11%), orzech laskowy, skórka pomarańczowa (3%), jabłko suszone (2,5%), czarny bez suszony (2,5%), kokos wiórki (1,5%), drożdże. Dodatki: dodatki sensoryczne: barwniki.



Zawartość składników analitycznych:

białko surowe % (min): 10,8
oleje i tłuszcze surowe % (min): 8,6
włókno surowe % (max): 5,46
popiół surowy % (max): 2,31
wilgotność % (max): 12

 

Parametry:
Dostępność:
Dostępny
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: